Boot huren Friesland

Op zoek naar boot huren Friesland? Bootverhuur Eernewoude

Bent u op zoek naar een aanbieder van boten in Friesland? Bootverhuur Eernewoude ligt centraal in de provincie en bedient het mooiste gebied van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier prachtig sloep varen, zeilen of kanovaren. Bootverhuur Eernewoude heeft een één van de grootste vloten van het gebied.

Verschillende boten

Bij Bootverhuur Eernewoude kunt u kiezen uit een grote vloot met diverse sloepen. Voor een boot huren Friesland heeft u bij ons de keuze uit één van onderstaande boten. Ieder vaartuig heeft zijn unieke eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit een Antaris 55 sloep voor een stijlvolle en geruisloze beleving op het water van Friesland. Of kies bijvoorbeeld voor een actieve variant door een Valk, Kano of SUP te huren.

  • Antaris 55: Deze prachtige sloepen zijn het neusje van de zalm: Rank en toch robuust. Stijlvol en stoer. Voor echte watersportliefhebbers het summum van wat een sloep kan bieden.
  • Maril 6.25/ 5.70: Éen van de meest verkochte en populairste sloep van Nederland. Een sloep huren in Friesland was nog nooit zo leuk!
  • Polyvalk: Voor de zeilers onder ons. Deze valken zijn uitgerust met een rolfoksysteem. Geschikt voor 5 personen.
  • Optimist: Voor de kleinste zeilers onder ons hebben wij 10 optimisten in de verhuur.
  • Kano: Naast alle gemotoriseerde vaartuigen verhuren wij ook kano’s. Het Nationaal Park de Alde Feanen is een prachtig gebied om met de kano te verkennen.
  • Suppen: Sinds 2015 verhuren wij ook Sup boards (Stand Up Paddling) De nieuwste rage op het gebied van watersport!

Interesse in een boot huren Friesland?

Bekijk onze boten »

Aanvullingen bootje huren Friesland

U wilt een bootje huren om van de Friese natuur en wateren te genieten. Wanneer u een hele dag op pad gaat is een hapje en een drankje geen overbodige luxe. Wij verhuren daarom ook gevulde picknickmanden! Deze optie maakt uw beleving voor een boot huren in Friesland echt af. Geheel verzorgd genieten van de Friese natuur.

Antaris 55 boot huren Friesland

Antaris 55

Motorboot huren in Friesland

Motorboot

SIP board huren in Friesland

Suppen