Bootverhuur

Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s, boten welke u kunt huren in Friesland; Bootverhuur Eernewoude.

Moderne vloot

Bootverhuur in Friesland; bootverhuur Eernewoude beschikt over een moderne vloot boten voor de verhuur. Al vele jaren verhuren wij sloepen, motorbootjes en zeilboten. Sinds 2014 bij Bootverhuur Eernewoude: verhuur van Antaris sloepen! Deze ranke en stijlvolle sloepen zijn ruim en toch heel wendbaar. Voor de echte waterliefhebber! Qua comfort komt u niets te kort, bij de ontwikkeling van de boot is namelijk uitgebreid aandacht besteed aan zitcomfort. Daarnaast zijn deze sloepen voorzien van een geïntegreerd zwemplateau. Na een verfrissende duik in het water klimt u dus heel eenvoudig weer aan boord.

Antaris sloep bij Bootverhuur Friesland

Antaris sloep

Sloep huren Friesland - Maril 6.25

Maril sloep

Motorboot huren Friesland

Motorboot

Bootverhuur Friesland; losse verhuur, tips en routes

De unieke ligging van Bootverhuur Friesland in het hart van de Friese Meren geeft vele vaarmogelijkheden. Vanuit Eernewoude vaart u via uitstekende vaarverbindingen naar Grou, Drachten, Sneek of Leeuwarden, culturele hoofdstad van Europa 2018. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de mooiste routes en hebben leuke tips voor onderweg.

Bekijk onze boten ›

Friese meren gebied

In het hart van het Friese meren gebied, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u bootverhuur in Friesland; bootverhuur Eernewoude. Bootverhuur in Friesland; Bootverhuur Eernewoude ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, de Alde Feanen. In het gebied kan prachtig gevaren worden.

Meer informatie over bootverhuur in Friesland en de omgeving.