Boot huren Eernewoude

Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s. Een boot huren Eernewoude doe je bij Bootverhuur Eernewoude.

Je wilt een boot huren in Eernewoude, het watersportdorp centraal gelegen in Friesland. Bij Bootverhuur Eernewoude heb je de keuze uit 9 type boten, kano’s en SUP’s. Vanuit onze ligging bij Camping It Wiid vaar je zo de prachtige natuur binnen van De Alde Feanen.

Boot huren Eernewoude in Nationaal Park De Alde Feanen

Boot huren Eernewoude in Natuurgebied Alde FeanenBootverhuur Eernewoude ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, de Alde Feanen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Met een boot huren in Eernewoude vaar je zo de Alde Feanen op en geniet je van de meest prachtige natuur die Friesland te bieden heeft. Genietende van de natuur vaar je over de Friese wateren zo naar één van de omringende dorpen of steden. Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa van 2018, ligt op een steenworp afstand. En ook Grou en Drachten zijn eenvoudig te bereiken.

Bootverhuur Eernewoude

Bootverhuur Eernewoude beschikt over een moderne vloot boten voor de verhuur. Zo verhuurt Bootverhuur Eernewoude de Antaris Fifty 5 sloep! Een sloep voor de echte waterliefhebber. In het hart van het Friese meren gebied, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u een boot huren in Eernewoude.

Boek de Antaris Fifty 5 › of Maril 6.25 sloep

Wilt je net iets anders dan een boot huren? Overweeg dan eens om een kano of een SUP te huren. Hiermee kan je op een actieve manier de genieten van het varen in Friesland. Zittend in een kano of Staand paddelen op een ‘surfplank’.

Voor meer informatie over boot huren Eernewoude of bel 0511 – 539 223.

Kanovaren Friesland

Kanovaren in Friesland

SUB huren in Friesland

SUB huren

Sloep huren Friesland

Sloep huren Friesland

Interesse in boot huren Eernewoude?

Bekijk onze boten