Sloep huren Eernewoude

Sloep huren Eernewoude? Kom een sloep huren bij Bootverhuur Eernewoude in het hart van Friesland.
Bootverhuur Eernewoude op Camping It Wiid is gelegen in Nationaal park De Alde Feanen, tussen Leeuwarden en Drachten. Dit gebied is zeer geschikt  voor het  huren van een sloep. Het afwisselende landschap in Eernewoude bestaat uit meren en petgaten. Tevens zijn er goede waterverbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Een sloep huren in Eernewoude is gegarandeerd een vakantiedag op het water! U heeft geen vaarbewijs nodig voor sloep huren in Eernewoude. Een boot huren in Friesland is daarom zeer eenvoudig!

Kortom: Gezellig een dagje varen met familie of vrienden? Kom naar Bootverhuur Eernewoude. Wij bieden diverse sloepen in Eernewoude aan:

Antaris Fifty 5 sloepen

De Antaris Fifty5 in trefwoorden? Rank en tochrobuust. Stijlvol en toch stoer. Ruimtelijk en toch wendbaar. Voor échte waterliefhebbers het summum van wat een sloep kan bieden. Het rechte steven en de rubberen stootrand langszij zijn kenmerkend voor deze sloep.

Maril 6.25 sloepen

Deze Maril 6.25 sloep is een veel verkochte en populaire sloep in Nederland. De Maril sloep is een overnaadse polyestersloep met een praktische indeling en fraaie afwerking met teakhout. Iedere Maril sloep is uitgerust met zit- en rugkussens, buiskap, brandblusser, stuurconsole met stuurradbediening, 14pk dieselmotor en een zwemtrap.

Maril 5.70 sloepen

De Maril 5.70 sloep met gemak zitruimte aan 8 personen in de grote open kuip.De Maril 5.70 is gemakkelijk te varen, is stabiel en koervast en uitgerust met een stuurconsole met stuurbediening, een degelijke buiskap met roestvrijstalen frame waar u met gemak recht onder kunt zitten, regenbestendig zit- en rugkussens, robuuste kabelaring en verlichting.

Meer informatie? Bekijk onze boten