Kano huren Friesland

Kano huren Friesland? Kom een kano huren bij Bootverhuur Eernewoude en ontdek het prachtige Friesland vanaf het water. Wij hebben zowel 1-persoons, 2-persoons als Canadese kano’s in de verhuur. Bootverhuur Eernewoude is gelegen in het Friese meren gebied, tussen Leeuwarden en Drachten. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste Nationaal Park van Nederland, De Alde Feanen.

Kanoverhuur vanaf € 10,- per dag

Met onze kano’s kunt u actief genieten van de prachtige omgeving ‘De Alde Feanen’. Onze kano’s zijn al te huur vanaf € 10,- per persoon per dag. Ga er zelf op uit en ontdek de omgeving of volg een kanotocht en wij laten u de mooiste plekjes van de omgeving per kano zien.

Kanotocht van circa 2 uur

Roepend Riet is een schilderachtige kanotocht van circa twee uur. (pauzes niet inbegrepen) over beschut water rondom Eernewoude. U kunt deze kanotocht beginnen vanaf Bootverhuur Eernewoude. U peddels langs bloemrijke hooilanden, rietkragen en door zompig bos.

Een kano huren in Friesland is leuk, ontspannend en heerlijk genieten van de prachtige natuur! Gegarandeerd succes voor een leuk dagje weg.

Kano huren Friesland

 

Kano huren Friesland, reserveer direct online!

Gezellig een dagje een kano huren in Friesland met familie of vrienden? Kom naar Bootverhuur Eernewoude. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden over kano huren Friesland op onze pagina; www.bootverhuur-eernewoude.nl/kano-huren.

Reserveer direct uw kano!