Over ons

Bootverhuur Eernewoude is een onderdeel van camping It Wiid. It Wiid ligt tegenover het dorp Eernewoude, of op z’n Fries Earnewâld. Het dorp ligt aan de andere kant van het water, maar is zowel met een pontje als over de weg te bereiken.

Op camping It Wiid kunt u kamperen of kiezen voor een van de verschillende vakantiehuizen. Daarnaast beschikt de camping over een prachtig buitenzwembad met 65 meter lange glijbaan, waterspeeltuin, supermarkt, restaurant en modern sanitair.

U kunt uw dag boothuur gemakkelijk uitbreiden met een duik in het zwembad, een heerlijk diner in ons restaurant of huur een vakantiehuis en maak van uw dag een weekend! Via onze website van camping It Wiid vindt u meer informatie over bijvoorbeeld arrangementen of overnachtingen.

Bij de receptie kunt u terecht voor alle informatie voor een geslaagde vakantie in Friesland. Er zijn diverse wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt van It Wiid en ook diverse bezienswaardigheden, musea, het Kameleondorp Terherne en leuke steden als Drachten en Leeuwarden zijn slechts een steenworp verwijderd van onze camping. Beide steden zijn ook te bereiken met een sloep!

Friesland Campings

Camping It Wiid is onderdeel van Friesland Campings. Dit samenwerkingsverband bestaat uit:

  • Watersportcentrum Cnossen, Roden/Nietap
  • Camping De Kuilart, Koudum
  • Recreatiecentrum Bergumermeer, Suameer
  • Camping It Wiid, Eernewoude

De vier Friesland Campings liggen op verschillende plekken in het Friese merengebied. De campings verschillen in grootte, specialisme en ligging maar zijn één in kwaliteit! Maak ook kennis met de mooiste campings van het hoge Noorden.