Kanovaren Friesland

Kanovaren in Friesland? Kom naar Eernewoude!

Nationaal Park ‘De Alde Feanen’ kenmerkt zich door de vele wateren en de mooie omgeving waar jaarlijks veel toeristen per motorboot of sloep van genieten. Naast alle gemotoriseerde vaartuigen kunt u natuurlijk ook van dit prachtige natuurgebied genieten per kano. Juist met een kano ervaar je dit gebied het beste. Door de stilte hoor je het prachtige geluid van de natuur.  Bootverhuur Eernewoude heeft zowel 1-persoons, 2-persoons als Canadese kano’s in de verhuur. Dus voor een dag kanovaren in Friesland bent u hier op het juiste adres!

Kanovaren Friesland; kanotocht ‘Roepend Riet’

Roepend Riet is een schilderachtige kanotocht van circa twee uur. (pauzes niet inbegrepen) over beschut water welke u kunt beginnen vanaf Bootverhuur Eernewoude. U gaat met de kano langs bloemrijke hooilanden, rietkragen en door zompig bos. Onderweg zijn diverse aanlegsteigers te vinden waar u even kunt pauzeren. De tocht brengt je langs plaatsen waar bootjes niet kunnen komen. Bovengenoemde kanotocht is te koop bij de receptie.

Kano huren Friesland, reserveer uw kano online!

Gezellig een dagje kanovaren in Friesland met familie of vrienden? Kom naar Bootverhuur Eernewoude. Wij zijn ook voorbereid op grote groepen kanovaren Friesland. Daarnaast kun je je tocht uitbreiden met een lunch of barbecue. Er zijn heel veel mogelijkheden. Kijk ook voor meer informatie over het huren van een kano op onze site.

Reserveer uw kano