Sloepverhuur Friesland

Huur een sloep in Eernewoude en ontdek Friesland vanaf het water

Sloepverhuur Friesland in Eernewoude is het adres om het prachtige Friesland vanaf het water te ontdekken. Bezoek onze sloepverhuur Friesland en ontdek het mooie merengebied van Friesland. Vanuit een sloep kunt u optimaal genieten van de prachtige Friese natuur. Sloepvaren is ontspannen en genieten in Friesland.

Bij boot- en sloepverhuur Eernewoude in Friesland kunt u o.a. terecht voor sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s.

Sloepverhuur Friesland - Maril 625

Sloepverhuur Friesland met moderne vloot boten

Sloepverhuur Friesland beschikt over een moderne vloot boten voor de verhuur. Nieuw sinds 2014 bij Sloepverhuur Friesland is de verhuur van de Antaris55 sloepen; op en top luxe genieten op het water van Friesland!

Varen in het prachtige Friesland

U vindt boot- en sloepverhuur Friesland in het hart van het Friese meren gebied, tussen Leeuwarden en Drachten. Onze sloepverhuur ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, de Alde Feanen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Tevens zijn er goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Bekijk & boek één van onze sloepen »

Voor meer informatie over sloepverhuur Friesland neem telefonisch contact met ons op via 0511 – 539 223.