SUP huren Friesland

SUB huren in FrieslandNieuw sinds 2015 bij Bootverhuur Eernewoude is de verhuur van een SUP. Met een SUP, wat staat voor Stand Up Paddling, kunt u staand op een SUP Board over de wateren van Friesland peddelen.

Suppen is een relatief nieuwe watersport die Nederland aan het veroveren is. Met speciaal ontwikkelde peddels en grote brede boards kunt u staand over het water peddelen. U kunt in alle rust en op eigen tempo genieten van de mooie Friese natuur. Daarnaast is het ook een goede work-out voor uw lichaam, doordat u veel spieren gebruikt om uw evenwicht te bewaren en te peddelen. Reden genoeg om een SUP te huren.

Suppen in Friesland

Genieten van de Friese natuur kan bij uitstek in het Nationaal Park De Alde Feanen, nabij Eernewoude. Dit natuurgebied heeft de mooiste grote en kleine wateren met ongerepte natuur. U kunt een sup huren en opstappen bij Bootverhuur Eernewoude en binnen de kortste keren bent u bij de mooiste plekje die de Friese natuur heeft te bieden.

Mogelijkheden en kosten SUP huren Friesland

Bij Bootverhuur Eernewoude kunt u een SUP board huren en er de hele dag gebruik van maken. De kosten voor een SUP board zijn € 15,00 per dagdeel.

Direct een SUP reserveren »