Valk huren Friesland

Valk huren Friesland?

Kom een valk huren bij Bootverhuur Eernewoude/Camping It Wiid en ontdek het prachtige Friesland vanaf het water. Bootverhuur Eernewoude/Camping It Wiid is gelegen in het Friese merengebied, tussen Leeuwarden en Drachten. Dit gebied is zeer geschikt voor het huren van een valk om zeilend de Friese wateren te ontdekken. Tevens zijn er goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Via onze bootverhuur kunt een een valk huren en het natuurgebied; de Alde Feanen verkennen. Al onze valken hebben een motor. Ga lekker een dag varen met een valk in Friesland en ontdek de Friese Meren. daarnaast kunnen wij ook een picknickmand voor u regelen.

Valk huren als personeelsuitje

Op zoek naar een personeelsuitje? Kom een valk huren in Friesland met al jouw collega’s! Gegarandeerd een succes. Wij hebben maar liefst 25 valken in de verhuur dus grote groepen valk huren in Friesland zijn geen probleem.

Vaarroutes door Friesland

Wij hebben mooie routes voor u samengesteld. Zowel voor een daghuur als langer. Mocht u een paar dagen een valk willen huren in Friesland? Wij verhuren ook dektenten. Leg aan bij één van de mooie Marrekrite plekken en geniet volop van de Friese Meren.

Meer informatie