Zeilboot huren Friesland

Ontdek Friesland vanaf het water – Zeilboot huren Friesland

Heeft u altijd al eens willen zeilen over de Friese wateren? Huur een zeilboot in Friesland bij Bootverhuur Eernewoude en ontdek de prachtige omgeving van natuurgebied de Alde Feanen. Zeilen in Friesland is ontspannen en genieten tegelijk.

In het hart van het unieke Friese merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Bootverhuur Eernewoude. Gelegen midden in het Friese meren gebied en dus de ideale uitvalbasis voor het huren van een zeilboot in Friesland. Vanuit Eernewoude vaart u eenvoudig naar de grote Friese meren of naar gezellige plaatsen als Grou, Leeuwarden en Sneek.

Zeilboot huren Friesland? Zo’n 25 polyester Valken liggen voor u klaar!

In de verhuur hebben wij 25 polyester Valken, uitgerust met een rolfoksysteem en een 3pk Yamaha buitenboordmotor. Deze zeilboot is geschikt voor 5 personen. De zeilboten zijn erg gebruiksvriendelijk, praktisch, sportief, ruim en kennen goede zeileigenschappen. Door deze goede zeileigenschappen zijn de zeilboten zeer geschikt voor de beginnende als wel meer ervaren zeiler. De Valken die wij verhuren zijn door Ottenhome Heeg gemaakt, welke al jaren toonaangevende zeilboten bouwt.

Valk zeilboot huren Friesland

Zeilen in Friesland al vanaf € 40,- per dagdeel

Huur een zeilboot bij Bootverhuur Eernewoude voor een leuke en ook ontspannen dagje zeilen in Friesland. U huurt al een zeilboot vanaf € 40,- voor een halve dag en € 50,- voor een gehele dag. Bekijk onze tarievenlijst of neem contact op voor meer informatie.

Zeilboot huren in Friesland met instructeur

Vroeger gezeild maar al heel lang niet meer gedaan? Of gewoon weer even de basisprincipes nalopen? ook dat kan bij onze zeilverhuur in Friesland! Huur een zeilboot en boek er een paar uur instructie bij. Dit is voornamelijk mogelijk in juli en augustus maar ook buiten het seizoen kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. Instructie doen wij meestal vanaf 3 uren. De huur van een valk komt daarbij.

Meer informatie? Direct online reserveren

Voor meer informatie over Bootverhuur Friesland neem telefonisch contact met ons op via 0511 – 539 223.